​Sommeropplevelser på Høvikodden

Tilbring feriedager hos oss på Henie Onstad Kunstsenter. Pakk med deg badetøy og piknikkurv, og kombiner ditt utstillingsbesøk med en vandring i vår skulpturpark og en strandtur med hele familien.

Kun 15 minutter fra Oslo ligger kunstsenteret i naturskjønne omgivelser med fjorden som nærmeste nabo. I sommer kan du oppleve sommerens store utstillingssnakkis – Carsten Höller: Henie Onstad Sanatorium, den kritikerroste Kåre Kivijärvi – Kamerakunstneren og den permanente utstillingen Kurt Schwitters, som er den største samlingen av hans arbeider utenfor Tyskland.

Vi anbefaler at du kombinerer besøket ditt med en tur i parken og omgivelsene som ligger rundt kunstsenteret. Vi har en unik plassering i det vakre park og rekreasjonsområdet på Høvikodden ved Oslofjorden, og her finner du populære turstier, brygge og badeplass. Skulpturparken består av et tyvetalls kunstverk med sterk tilknytning til både HOK og omgivelsene.

Vi minner også om at vår HOK Lab er åpen i kunstsenterets åpningstid og tilbudet er inkludert i museumsbilletten. Hver søndag mellom kl. 11 og 15 tar vi utgangspunkt i en av de aktuelle utstillingene og inviterer til å løse oppgaver med en egen vert til stede som veileder de unge kunstnerne. Les mer her

Restaurant Bølgen & Moi har utvidet åpningstid frem til 21:00 fra tirsdag til og med lørdag i hele sommer (kl. 17:00 på søndager), og byr på egen sommermeny og solrik uteservering. Les mer og bestill bord her

Carsten Höller: Henie Onstad Sanatorium

Utstilling

Carsten Höller: Henie Onstad Sanatorium

12.0510.09

I denne store solopresentasjonen endres HOKs arkitektur gjennom en rekke eksperimentelle installasjoner som gir publikum helt spesielle opplevelser.

Kåre Kivijärvi – Kamerakunstneren

Utstilling

Kåre Kivijärvi – Kamerakunstneren

31.0304.02

I 2017 vier HOK sin samlingsutstilling til arbeider av Kivijärvi.

Kurt Schwitters permanent utstilling

Utstilling

Kurt Schwitters permanent utstilling

Opplev den største presentasjonen av Kurt Schwitters arbeider utenfor Tyskland.

HOK Lab

HOK Lab

Prøv deg som kunstner i HOK Lab

Skulpturpark

Skulpturpark