​Unik overnattingsmulighet på Henie Onstad Kunstsenter

12. mai - 10. september

Carsten Höller (f. 1961) regnes som en av verdens mest anerkjente samtidskunstnere. I den store solopresentasjonen Henie Onstad Sanatorium endrer han HOKs arkitektur gjennom en rekke eksperimentelle installasjoner som gir publikum helt spesielle opplevelser.

Sentralt i utstillingen er Two Roaming Beds. Her inviterer vi våre gjester til å bestille en overnatting hos oss, og du vil ha kunstsenteret for deg selv en hel natt.

Two Roaming Beds består av to identiske senger som er utstyrt med robotteknologi og et automatisk kontrollsystem. Sengene beveger seg langsomt rundt i deler av utstillingen, hvor de både utforsker og gjør avtrykk i utstillingssalene.

En seng fører den andre i et synkronisert og speilvendt mønster. I løpet av natten flytter sengene seg rundt. På sengene er det festet tusjpenner som tegner mønster på gulvet og dette blir del av utstillingen. Overnattingsgjestene sovner på et sted, og våkner opp på et helt annet.

Sjekk ledige datoer og legg inn din reservasjonsforespørsel her

Overnatting for inntil to personer i Two Roaming Beds inkluderer:

  • Introduksjon til utstillingen ved en av våre verter
  • Frokost
  • Tilgang til dusj
  • Tilgang til badekåpe, tøfler og eksklusive velværeprodukter levert av vår samarbeidspartner Lysebu Hotell


Vi er plassert i en skulpturpark med nærhet til fjorden, på naturskjønne Høvikodden, kun 15 minutter fra Oslo. På fine sommerdager er stedet perfekt for et fjordbad og avslapping i parken.

Restaurant Bølgen & Moi er en del av kunstsenteret og holder sommeråpent med spennende meny og alle rettigheter.

I Henie Onstad Sanatorium samarbeider HOK med Lysebu Hotell, som løfter opplevelsen med førsteklasses badehåndklær, sengetøy, tøfler og badekåper for de overnattende gjestene. Gjennom samarbeidet med Lysebu tilbys overnattingsgjestene også muligheten til å kombinere en natt på Høvikodden med en natt på hotellet øverst i Holmenkollen.

Har du spørsmål om overnattingsmulighetene i Two Roaming Beds, kontakt oss på sanatorium@hok.no

Carsten Höller: Henie Onstad Sanatorium

Utstilling

Carsten Höller: Henie Onstad Sanatorium

12.0510.09

I denne store solopresentasjonen endres HOKs arkitektur gjennom en rekke eksperimentelle installasjoner som gir publikum helt spesielle opplevelser.