Hvor ofte kan du refinansiere?

Mange blir veldig glade når de endelig får et tilbud på et forbrukslån. Det er veldig forståelig. Spesielt hvis du har brukt mye tid til å finne et lån som du kan bruke til å betale ned dyre kredittkort. Når du endelig har betalt ned all gjelden din og samlet det i et forbrukslån anbefaler vi deg å betale et par måned for deretter å søke på refinansiering igjen. Du kan aldri søke for mange ganger, men vi ser at folks om har blitt kvitt gjeld ses på som bedre kandidater. Den første ganger du refinansierte og ble kvitt kredittkortene fikk du nok en noe høyere rente. Når du prøver igjen søker du kun med et lån og du har blitt enda mer attraktiv. Søk derfor igjen med håp at du kan presse renten enda lavere.

Forbrukslån
Forbrukslån er navnet på et lån uten sikkerhet. Sikkerhet er noe banker liker for å være sikre på at de får betalt. Sikkerhet er et sted hvor banken kan gå og hente penger hvis du ikke betaler regningene dine. Kjøper du et hus får du ta opp store lån. Banken tar sikkerhet i huset. Sikkerheten er et pant og pantet legger de i huset. Det betyr at hvis du ikke betaler på huslånet kan banken etter en litt tung prosess ta huset ditt og tvangsselge det. Når huset er solgt får du de pengene som er til overs, hvis det er noen.

Forbrukslån er genialt fordi det ikke krever noe som helst fra deg. Du må oppfylle vilkår som alder, statsborgerskap, inntekt og annet. Har du gjort dette kan du få lån ganske raskt. Det tar ofte ikke mange dager, og kan til og med skje samme dag. Det er ganske tøft.

About the Author