Bli mer stilbevisst

28 april 2020
Johanne Hansen
Bli mer stilbevisst

Man kommer langt med litt stil. God stil påvirker i stor grad hvordan vi blir opfattet av andre mennesker. Det bidrar til at folk ser oss i et positivt lys og oppfatter oss som mer selvsikre. Det blir stadig mer populært å utvikle og dyrke sin egen personlige stil. Det er ikke lenger stigmatiserende å være stilbevisst som mann. Her kan du lese om hvordan du blir mer stilbevisst og oser av selvsikkerhet. 

Ikke undervurder personlig pleie

Personlig pleie er et element som mange menn undervurderer, men det er faktisk utrolig viktig for hvordan man fremstår. Se nøye på deg selv. Kan du med fordel begynne på en hudpleierutine? Kanskje oppsøke en profesjonell barberer? Hvis du begynner å miste håret, kan det også være lurt å se på løsninger for hårtap. Hårtap kan være en stor faktor for manglende selvtillit for mange menn. 

Klær er viktig 

Klær er ekstremt viktig når det kommer til hvordan vi blir oppfattet av andre, derfor kan klær ofte være synonymt med stil i manges øyne. Derfor er det en god ide å ta en god titt på garderoben din. Henger den sammen? Er det noen elementer som kan forbedres? Hvordan er kvaliteten? Hva kan du tilføye, for eksempel en lekker dress, som du kan bruke komponenter fra og ha på til hverdags? Det er mange ting du kan ta stilling til. Det er også en god ide å se nærmere på inspirasjonsmedier som for eksempel Instagram og pinterest og finne noen som du synes har god stil. Hva kan du lære av dem? Har de oppdaget et element som du kanskje kan bruke? Mange vil gjerne ha en personlig stil og det er forskjell på å kopiere og bli inspirert. Ta derfor utgangspunkt i inspirasjonen og se hvordan du kan gjøre det til ditt eget. 

Flere nyheter