Den perfekte seng til to

30 april 2021
Johanne Larsen

Når man går fra student- eller singletilværelsen til å bo med en partner på litt mer plass, kan det være relevant å se etter en seng med plass til to. Men hva skal man se etter og fokusere på? Det skal vi se litt nærmere på her. 

Finn en god seng

Når man skal finne senger for to personer, er det viktig å tenke på kvalitet. Det er nemlig ikke sånn at alle senger er like, og det finnes mange forskjellige senger å velge mellom. Når du skal finne en god seng, skal du selvfølgelig først og fremst finn den størrelsen du ser etter. Det finnes heldigvis mange forskjellige dobbeltsenger, både kontinentalsenger, boksmadrasser og regulerbare senger. Du skal bare velge den sengetypen som passer best for deg og din partners behov,

Hva skal jeg velge?

Når du har bestemt deg for sengetype så er det faktisk noen ting du skal ta stilling til. En seng er nemlig ikke bare en seng, den består helst av flere lag, og disse lagene skal helst samarbeide for å gi deg den beste søvnopplevelsen som du kan få. Du skal først og fremst velge riktig fasthet, så sengen kan støtte godt. Det er nemlig sånn at både ryggplager og andre plager kan avhjelpes med en god seng som støtter godt. Det er mange som har fått øynene opp for et materiale som naturlateks som er svært elastisk, er lett å rengjøre og som virker kjølende og fuktavledende. Derfor er det et materiale som er lurt på følge med på når du skal velge seng, og spesielt hvis du hører til blant de som blir varme om natten. 

Når du skal velge dobbeltseng og du og partneren har forskjellige behov, så kan det være lurt å velge en som er todelt, så man kan velge forskjellig fasthet og eventuelt også materiale. 

Flere nyheter