Et team jobber bedre sammen etter en firmatur

16 november 2019
Mathias Bjelland
Et team jobber bedre sammen etter en firmatur

Fordelene med en firmatur

Når det gjelder arbeidsmarkedet, er det mange som ser etter å optimalisere CVen i håp om å få den best betalte jobben med best mulig fordeler. Dette er en veldig forståelig impuls å ha og bør oppmuntres. Når det er sagt, klarer ikke de fleste å innse at arbeidsgivere også konkurrerer om det beste talentet der ute. I noen bransjer har selskaper blitt tvunget til stadig å øke kompensasjonspakkene for å få flere mennesker, så vel som å holde de som allerede er der.

En av de beste måtene å gjøre dette på er å være vert for et selskapstrekk. Et selskapstrekk kan være alt fra en dagstur til landsbygda til en ukes lang ferie til et eksotisk sted eller noe derimellom. Hovedpoenget med en tilbaketrekning av selskapet er å fremme tettere bånd mellom de ansatte og å øke sosial samhørighet på arbeidsplassen. Dette har https://signaturreise.no/ gode erfaringer med å tilby. 

Opplev noe nytt med dine medarbeidere

Dette gjøres mer effektivt under en firmatur enn å bare gi reisekuponger til alle fordi alle nå er på samme sted. Ansatte fra forskjellige avdelinger klarer å samhandle og komme bedre til hverandre. Denne typen nærhet gjør at folk kan bli mer komfortable med hverandre. Ansatte fra forskjellige avdelinger kan utvikle en større følelse av empati overfor hverandre som vil føre frem når de kommer tilbake.

Slik samhold mellom ansatte er helt sikkert oppdaget av ansatte i andre selskaper på en eller annen måte. Dette vil uunngåelig øke interessen blant dem til i det minste å utforske karrieremuligheter med selskapet som gjennomfører disse turene. Dette vil igjen sikre at selskaper som behandler sine ansatte med verdighet og respekterer enhver uman som fortjener, vil bli belønnet med en jevn linje med søkere å velge mellom, og sikre deres langsiktige overlevelse.

Flere nyheter