Få stillas i absolutt høyeste kvalitet

26 mai 2020
Maria Laugesen

Trenger du et stillas for ditt neste byggeprosjekt? Da står Strand Stillas klar for å hjelpe deg. De leverer nemlig sterke stillaser i høyeste kvalitet, som er beregnet for profesjonell bruk. Disse kan anvendes for både små og store jobber innen anlegg og byggeri, uansett om det e rsnakk om fasadearbeid eller nybygg. Her kan du nemlig fritt velge form og størrelse for å tilpasse det for dine behov.

Når du velger et stillas fra https://www.strandstillas.no/, da vil de fleste komponenter være av aluminium. Det betyr at det er lettere og håndtere (og dermed også montere) enn tilsvarende varianter av stål. Faktisk kan du ofte halvere vekten, og helt uten å gå på kompromiss med sikkerhet eller stabilitet. Særlige tiltak i rekkverket gjør at monteringen er ekstra stabil, enkel og sikker. Samtidig får du selvfølgelig som standard et sklisikkert og vannfast stillasgulv.

Finn et stillas for dine behov

På nettsiden kan du velge mellom masse ulike stillaspakker. Disse leveres komplett, og alle monteringsdetaljer medfølger. Du kan både velge å kjøpe eller leie ditt stillas. Finner du ikke presis den konstruksjonen som du trenger, da kan du selvfølgelig også bestille ditt stillas etter skreddersydde mål. Du må bare opplyse dine krav og behov, og så sørger Strand Stillas for å levere det som du trenger.

På den måten kan du alltid finne stillas som passer helt spesifikt for din oppgave. Kvaliteten er alltid helt i topp, og du får veldig rimelige priser på hele sortimentet samt på frakten. Det gir deg muligheten til å få stillas for alle behov til en god pris, helt uten å måtte gå på kompromiss med sikkerhet og kvalitet. 

Se hele utvalget på siden, eller bestill etter dine egne data. De leverer til hele landet, og har alltid stillas på lager slik at de kan levere på kort tid.

Flere nyheter