Finn en profesjonell frisør

19 november 2019
Maria Laugesen
Finn en profesjonell frisør

Hva er en god frisør? Er det en som kan litt av alt, eller en som har ekspertise innen for din ønskede behandling? Er det en som har fokus på faglighet og kreativitet, eller en som gir en smilende og god service hver gang? Hos Studio 5 i Tromsø trenger du ikke velge. Her har de erfaring og kompetanser innen et bredt utvalg av frisøroppgaver, og de har frisører som har spesialisert seg på bestemte områder. De kan imøtekommende stort sett alle behov, og tilbyr langt de fleste behandlinger innen frisørfaget. Deres fokusområder ligger på faglighet og kreativitet, og de er utrolig profesjonelle i deres tilgang til behandlingen. Samtidig forsøker de å gi deg en frisøropplevelse med masse velvære og komfort, slik at du får det beste fra begge verdener.

Før du bestiller din tid eller møter opp til behandling er det en god idé å tenke over hva du egentlig vil. Det er ikke sikkert at du vet presis hvilken frisyre, farge eller styling du ønsker, men her kan frisøren din hjelpe deg godt på vei med rådgivning og veiledning. Du bør dog ha noen tanker om hva du ønsker og liker, slik at det blir enklere for frisøren din å komme med forslag som passer for deg. Det øker sannsynligheten for at du får den frisyren du alltid har drømt om.

Trenger du inspirasjon, da kan du alltid snakke med din frisør og få gode idéer. De hjelper deg også med å finne ut hvilke behandlinger som er mulige for deg, og hva som passer best for deg. På http://www.studio5frisor.no/CMS/Default.aspx kan du lese mer om Studio 5 og bestille din tid. Få overblikk over deres frisører og behandlinger, men husk på at de tilbyr enda flere behandlinger enn de som er tilgjengelige via deres nettside og på deres app.

Flere nyheter