Finn en profesjonell låsesmed nær deg

25 mai 2020
Maria Laugesen

Er du på utkikk etter en låsesmed som kan hjelpe deg til å håndtere en oppgave innen låser og sikkerhet? Da står de klar hos https://www.norlaas.no/ til å gi deg en super service. De har nemlig stor erfaring, kompetanse og kunnskap på området, og tilbyr låsservice for både private og bedrifter.

Dette kan inkludere en lang rekke tjenester – alt fra de helt små og simple oppgaver til større, avanserte oppdrag. Her vekter de hver oppgave høyt, og sørger for at du som kunde får en løsning som er optimal for deg.

For eksempel kan de tilby bedrifter å få en komplett gjennomgang av deres nåværende sikkerhetssituasjon for å identifisere og utbedre eventuelle brister eller utfordringer. Dette kan både være for å øke sikkerheten, slik at du minsker risikoen for innbrudd og herverk, men også for å sikre med fleksible løsninger i hverdagen.

Dette kan for eksempel være i forbindelse med å sørge for at forskjellige ansatte kan ha adgang til forskjellige områder av eiendommen, uten å måtte bære rundt på 10 forskjellige nøkler. Dette kan også være relevant for borettslag, som de selvfølgelig også tilbyr låsservice til.

Som privat kan det være oppgaver som montering av alarmsystemer eller låser, eller kanskje hvis du vil skifte til dørlås med kode eller en annen elektronisk løsning. Det kan også handle om mer akutte problemer, hvis du eksempelvis har stengt deg ute av boligen. De står til rådighet hele døgnet rundt, så ved akutte situasjoner har du også muligheten til å kontakte de uten for vanlig åpningstid. Da kan de rykke ut til din adresse i løpet av kort tid, få problemet løst, og sørge for at du igjen kan komme videre. 

Så trenger du hjelp til hva som helst innen låser eller sikkerhet? Så kontakt dem for en uforpliktende snakk og hør hvordan de kan hjelpe deg.

Flere nyheter