Flotte Rubiks kuber til deg selv eller som gave

16 september 2021
Maria Laugesen

De fleste av oss kjenner en Rubiks kube. Den utfordrende og fargerike terningen som både barn og voksne gjerne forsøker seg med i mange timer. Er du på utkikk etter en ny til deg selv eller en venn? Da kan du finne din nye hos http://mastercubestore.no/

En fargerik utfordring

Selvom de profesjonelle får det til å se enkelt ut og kan løse en kube på bare få sekunder, så er det altså fortsatt en veldig stor utfordring for de fleste av oss. Terningen er nemlig designet for å utfordre din logiske tenkning, din tålmodighet og konsentrasjon. Det finnes ingen enkel løsning, og hver gang du starter på en terning er løsningen annerledes enn forrige gang.

Og det er presis dette som gjør en Rubiks kube så gøy, og det som gjør at den fortsatt er populær i dag etter veldig mange år på markedet. Derfor er det helt sikkert noe du selv kommer til å ta frem av og til, og det er samtidig en veldig morsom gave å gi til venner og familie.

Finn din personlige favoritt

Mange husker nok den klassiske Rubiks kuben i en firkantet design med 3×3 felter. Men i dag finnes det faktisk masse varianter av den berømte terningen. De finnes både i forskjellige designs med variasjon i farger slik at du kan velge retro, pastell eller noe helt annet. Men de finnes også i forskjellige former og størrelser. På den måten blir prinsippet og reglene de samme, men utfordringen blir en annen.

Du kan finne din personlige favoritt online i dag, og velge om du er mest til den klassiske eller en mer moderne utgave. Uansett hvilken du velger, så får du garantert noe å øve deg på, og du kan utfordre venner og familie for å se hvem som får løst terningen først.

Flere nyheter