Fototapet til hele familien

25 november 2020
admin

Fototapet til hele familien

Uansett hvor gammel eller ung kan er finnes det fototapet som passer til det du ønsker deg! Enten du ser etter beroligende landskap, inspirerende mønster eller print og flotte bilder er det noe å finne der. Sortimentet er kjempestort der ute og uansett om du kjøper til deg selv eller ungene dine er det absolutt noe å finne.

Nordmenn er kanskje ikke de i verden som bruker aller mest tapet, men jeg synes faktisk det er et utrolig godt virkemiddel for å transformere et rom. Enten man velger å ha det i hele rommet eller på en enkelt vegg som kontrast er det noe som vil løfte hele rommet sig gi interiøret ditt mulighet til å spille en helt annen rolle enn det gjør med nakne trevegger eller maling. 

Høy kvalitet og bra trykk

Kvalitet er sinnsykt viktig når det kommer til fototapet. Vi endte opp med å kjøpe fra https://sohu-shop.no/shop/fototapeter-363s1.html fordi de spesialiserer seg innenfor virkelig høy kvalitet av trykk. Bestillingene blir i tillegg laget på bestilling, så hvert eneste trykk får unik oppmerksomhet noe som hever kvaliteten. Det tar kanskje bittelitt ekstra tid fordi de ikke ligger klare på et lager, men det sikrer jo samtidig at det vi får er det aller beste kvaliteten som overhodet er mulig og jeg vil heller ha det enn en kort leveringstid, vil ikke du?

Passer til de fleste overflater

Det at kvaliteten er så høy gjør at det er mulig å plassere tapeten på nesten alle overflater. Levetiden er også ekstra lang fordi den sitter skikkelig godt. Så skal man i hvert fall ikke tenke over akkurat det. Vi bestilte derfra fordi vi følte at det var ordentlig kvalitet og kvalifiserte folk som jobbet der, så jeg gleder meg til å se resultatet når det kommer. Vi fikk gratis frakt også, fordi vi betalte mer enn 700kr. Helt perfekt!

Flere nyheter