Hold deg varm hele vinteren med vinterdress

24 juni 2021
Maria Laugesen

Vinteren er en tid som for mange nordmenn byr på en lang rekke aktiviteter. Det kan være turer på ski, aking i bakken, å gå på skøyter eller noe helt annet. De mange utendørs aktiviteter krever praktiske, komfortable og ikke minst varme antrekk så du kan komme god og varm gjennom dagen.

Hold deg varm i en vinterdress

Når du skal være ute mange timer er det viktig med varme klær slik at du ikke blir kald. Derfor må de isolere godt mod kulden, men samtidig sikre at huden får puste når du blir svett. De må selvfølgelig også være komfortable å ha på seg og gode å bevege seg i, sånn at du ikke blir begrenset i dine aktiviteter.

Dette kan du for eksempel oppnå med en vinterdress. Med en heldrakt får du en varm, praktisk og stilig løsning til de kalde vinterdager – uansett om du bare skal kose deg utenfor eller være aktiv. Den er lett å trekke på seg, og du får ikke inn verken kulde, vann eller snø.

Stort utvalg av vinterdresser på nett

Hos Aktivvinter.no kan du finne et stort utvalg av vinterdress dame. Her tilbyr de veldig stilige drakter i slim fit som gir både en flott passform, men også en enestående bevegelsesfrihet med super stretch effekt.

De tilbyr selvfølgelig drakter som er både vind- og vanntette med mange gjennomtenkte detaljer. For eksempel kan du få vinterdress der sømmene er tapet for å sikre at snø og kald luft ikke kommer seg inn, og drakter som er impregnert for å bli mer smuss- og vannavvisende.

Med funksjonelle løsninger som lomme til heisekort, avtakbar hette og mye mer er vinterdressen optimal for en lang dag i snøen på skitur eller lignende, og den er designet for å gi den beste komfort og funksjonalitet i et aktivt liv.

Flere nyheter