Hvordan skal du sende din pakke?

20 mars 2020
Maria Laugesen
Hvordan skal du sende din pakke?

Hva er den beste måte å få din forsendelse fra A til B? Det avhenger fullstendig av dine behov og din forsendelse. Noen av de vesentligste faktorer er selvfølgelig hva du skal sende, altså om det er et brev eller en pall, og om det veier 1 kg eller 100 kg, samt hvor det skal sendes til og fra. Og så har dine personlige preferanser også betydning, for eksempel om du går etter den billigst mulige løsningen eller om tiden også har en betydning for deg. Alt dette spiller inn når du skal velge den beste forsendelsestjenesten for dine behov.

En av de mest kjente forsendelsestjenester i verden er UPS. De er grunnlagt i USA for mer enn 100 år siden og har derfor innhentet masse erfaring på området. De dekker i dag stort sett hele verden og er bestemt også å finne i Norge. Her tilbyr de forsendelse for både private og bedrifter av alle størrelser, og de sender alt fra vanlige brev til store pakker og paller. Noen av fordelene ved UPS er at de dekker stort sett hele verden, og at de vekter kvalitet og sikkerhet utrolig høyt. I tillegg tilbyr de sporing på deres pakker slik at du kan følge forløpet, og så har de en god kundeservice som er klar til å hjelpe deg ved tvil eller spørsmål.

Vil du se hvilke muligheter du har for å sende med UPS, så besøk Billigpakke.no. Her trenger du nemlig ikke selv å lete i uoverskuelige skjema og tabeller. Du kan bare skrive inn hvor du vil sende fra og til, samt hva du vil sende. Og så får du frem en liste over de muligheter som er relevante for dig, slik at du kan se hva de ulike alternativer koster, og hvor lang tid leveringen kommer til å ta.

Flere nyheter