Innred med flotte designlamper

31 juli 2021
Johanne Larsen

Er du på jakt etter visuelle elementer som gjør den store forskjellen i boligen din? Så kan designlamper kanskje være akkurat det du er på jakt etter for å sette ditt personlige preg på innredningen. Det kan du lese litt mer om her. 

Lysskulpturer som gjør forskjell

På mange måter kan man se på designlamper som lysskulpturer til boligen din, og ikke bare som noe som skal gi lys og ha en praktisk funksjon. Derfor er det viktig hvordan lampen ser ut, og ikke bare hva den gjør. Når det kommer til designlamper, så handler det også om hva lampene signaliserer og forteller – både om referanseramme og designhistorie. At man har valgt ut noen danske klassiske designlamper til boligen, for eksempel, sier noe om hvem vi er og hva vi står for. Vi forteller mye med visuelle preferanser, og dette blir spesielt sant når det kommer til designlamper.

Designlamper er nemlig ikke bare lamper. De er perfekte for deg som er på jakt etter elementene som faktisk gjør en visuell forskjell i boligen din. De kan være en perfekt måte å sette særpreg på boligen, for å introdusere en bestemt farge eller et stilelement, men det kan også være knagger å henge stilen din på. Det er jo gjerne sånn at når man kjøper designlamper, så er ikke det den delen av møblementet som blir skiftet ut med jevne mellomrom, nei, i stedte blir det som bærebjelker i boligen din – og et slags fyrtårn i din personlige stil.

For det er jo ingen hemmelighet at innredning i stor grad handler om nettopp personlig stil akkurat nå. Vi er litt ferdig med den hvite minimalismen, og det er heldigvis lett å finne designlamper som sier noe om hvem du er og hva du står for. Faktisk kan du holde leiligheten eller boligen forholdsvis enkel, men nettopp bruke designlamper som uslåelige detaljer i hjemmet. 

Flere nyheter