Smarte løsninger som oppgraderer garderoben

24 mai 2022
Johanne Larsen

editorial

De fleste av oss drømmer om et flott og overskuelig klesskap der alt er tilgjengelig og oversiktlig – akkurat som i en luksuriøs butikk. Men hvordan oppnår man egentlig dette, og finnes det noen smarte, nye løsninger som gjør at man kan få det resultatet man ønsker? Det skal vi se nærmere på her. 

Begynn med å rydde ut 

Det første man må gjøre er muligvis også den kjedelige delen, nemlig å rydde ut. Ta ut alt av klesskapet ditt, og vurder grundig hver og enkelt ting. Det er dog også viktig å se på klesskapet og garderoben som en helhet, og tenke på sammenhenger – hva passer sammen? Hva mangler du for å få garderoben til ‘å gå opp’? Så er det på tide å legge ting tilbake. 

Polykarbonatplater

Benytt deg av nye, smarte løsninger 

Polykarbonatplater er en smart løsning med et innovativt og spennende materiale, som du kanskje ikke har tenkt over. Det er nemlig sånn at dette er noe som brukes mye i luksuriøse butikker, rett og slett for å utstille tingene i butikken. Det er litt den tankegangen du med fordel kan adoptere når du skal innrede klesskapet. Tenk som en butikk – det er nemlig mange gode tips å hente i luksuriøse butikker. Det er nemlig her mange finner inspirasjon, og det er det en god grunn til. Denne typen butikker er nemlig designet for at vi skal kunne bli inspirert og se kombinasjoner og sammenhenger – og det er vel akkurat det du trenger i klesskapet ditt?

Da gjelder det å utstille ting på helt riktig måte, og det kan du enkelt gjøre ved å lage utstillingsmontre og løsninger i Polykarbonatplater. Du får gjennomsiktige, men slitesterke flater som er enkle å rengjøre. Det er perfekt for deg som vil få mer ut av klesskapet ditt og innrede det på en måte så man blir inspirert hver dag når man skal finne det perfekte antrekket. 

Flere nyheter