Gode tips til små bedrifter

30 november 2021
Johanne Larsen

editorial

Det er mange ting man skal lære seg og holde øye med når man er en liten bedrift. Noen ting lærer man på den harde måten, men andre ting kan man heldigvis lese seg til. Her får du noen gode tips så du kan komme godt i gang med en gang. 

Skaff en god regnskapsfører

image

Det er ikke alle som driver sin egen bedrift som har styr på regnskap. Derfor er kanskje det beste tipset man kan gi til små bedrifter at man skaffer seg en profesjonell regnskapsfører. Når man har en profesjonell som kan løse disse oppgavene for en, så frigir det noe svært dyrebart for en bedrift – nemlig tid. Det er tid som du kanskje bruker på kreative oppgaver eller utvikling av bedriften, som kan frigis hvis du legger regnskapsoppgavene hos en regnskapsfører.

Det er også noe som på mange måter kan være komplisert og det kan være enkelt å gjøre feil. Derfor er det ekstra viktig at dette er en oppgave man kan fokusere 100% på, og det kan en regnskapsfører. En regnskapsfører kan ivareta regnskapsoppgavene på en sikker måte, og det gir deg mye større trygghet, enn hvis det er noe du skal løse selv, uten at du føler det er noe du har kompetanse til. 

Sørg for god tilstedeværelse på sosiale medier  

Et annet godt tips til små bedrifter, er å sørge for god tilstedeværelse på sosiale medier. Det er et arbeid som kan være svært tidkrevende, og plattformene vokser kanskje ikke så fort som man gjerne vil, men det er viktig å være vedholdende. Her kan du nemlig komme ut til en stor kundegruppe som du kanskje ikke ville ha tilgang på ellers. Derfor er det essensielt at du prioriterer sosiale medier for bedriften din, og gjør deg kjent med målgruppen og hvilke verktøy du kan bruke for å vokse. 

Flere nyheter