Håret sier noe om vår identitet

09 oktober 2019
Mathias Bjelland
Håret sier noe om vår identitet

Nye metoder mot hårtap!

For mange, er det å bli eldre deres verste mareritt. Det å bli gammel er selvfølgelig helt uunngåelig, men det er likevel noe vi alle jobber daglig med for å stoppe. Vi er redde for at ting forandrer seg, særlig med vår egen kropp.

For menn, så er hovedproblemet ofte at håret forsvinner. Slikt hårtap er ikke nødvendigvis helt synonymt med det å bli eldre, men sannheten er at håret som regel tynnes ut når en mann blir over 40 år gammel.

Behold håret hele livet!

Egentlig, så er det vel 30 som er det magiske tallet. Dette vil si at dersom du fremdeles har en solid hårmanke når du er fylt 30, så kan du forvente å beholde håret mer eller mindre resten av livet. Dette kan kanskje få noen til å slappe litt av, men andre springer nok på badet for å sjekke toppen av hodet.

Hårtap er ikke greit for noen og det kan slå til hos hvem som helst, ikke bare menn. For kvinner er det naturligvis enda verre, men frykt ikke, det finnes nå gode metoder mot hårtap.

Husker du Wayne Rooney? Han spilte på Manchester United for noen år siden og var regnet som Englands beste fotballspiller på mange år. Rooney var skallet fra han var rundt 17 års alderen, men når han trappet ned i en alder av over 30, så var håret tilbake.

Wayne Rooney benyttet seg av en av flere gode muligheter for de av oss som begynner å miste håret: hår transplantasjon. Dette er en mulighet for deg som ikke vil miste håret, men det finnes også mange andre gode produkter og behandlinger som kan hjelpe deg å holde på manken litt lengre.

En transplantasjon av hår høres kanskje litt voldsomt ut, men i dag finner vi mange gode kremer og mindre behandlinger som hjelper mot hårtap!

Flere nyheter