Stort utvalg av verktøy for industrien

09 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Hva er viktig for deg når du skal investere i nytt verktøy og utstyr til bedriften? For mange vil svaret være en kombinasjon av tre ting: nemlig høy kvalitet, fordelaktige priser, og et stort utvalg av produkter så du ikke er avhengig av å kjøpe hos en lang rekke forskjellige forhandlere.

Høy kvalitet til profesjonelle

Akkurat disse tre tingene har de klart å forene hos Seco Tools AS som tilbyr verktøy til bransjer innen industri, verksted osv. Om du jobber innen medisinalindustrien, i produksjon eller som håndverker, så sørger de alltid for at du kan få verktøy av absolutt høyeste standard. De fokuserer nemlig på profesjonelle, og dette ser man tydelig i deres sortiment som bare inkluderer det beste. 

Samtidig tilbyr de et imponerende stort utvalg av produker innen blant annet boring, dreiing, gjenging og fresing. Deres utvalg inkluderer også samlede verktøysystemer, adaptere og annet tilbehør som er skreddersydd for ulike typer av bedrifter.

Hele produktsortimentet får du til fordelaktige priser, men uten at man går på kompromiss med kvaliteten på noe tidspunkt. Derfor kan du alltid være sikker på kun å få det beste for din bedrift.

Bor og annet tilbehør til boring

Boring

I deres store utvalg finner du blant annet et stort sortiment av bor. Dette inkluderer de vanlige hardmetall bor som kan anvendes for de fleste formål og materialer på grunn av den store variasjonen i diameter, hull toleranse og belegg. Med de mange varierende geometrier og størrelser kan du med sikkerhet også finne noe som passer for dine behov.

Deres utvalg innen boring inkluderer også utskiftbare borkroner som kan være en smart løsning som reduserer dine kostnader. Og så finner du også et utvalg av vendeskjærsbor med høy stabilitet som har et utrolig sterkt kvadratisk skjær. Slik er det noe for alle ønsker og behov når det gjelder boring.

Flere nyheter