Trenger du noe å fikle med? Prøv fidget toys

26 juli 2021
Johanne Larsen

Fidget toys var noe som tok helt av, og det er faktisk ikke så rart. Det er noe som mange synes det er både gøy og tilfredsstillende å holde på med, og det gjelder ikke bare barn. Det kan være et supert verktøy for voksne også. Hvordan kan du lese mer om her. 

Få bukt med uro 

En ting som er veldig praktisk, uansett om man er barn eller voksen, er at fidget toys kan være helt supre hvis man sliter mye med uro, og synes det er vanskelig å sitte stille. Da kan man heldigvis bruke widget toys for å ha noe å fikle med. Det er jo sånn at fidget betyr ‘fikle’ på norsk, og det er akkurat det det er til. Det er et utrolig enkelt leketøy, men det finnes flere forskjellige typer, og man kan enkelt ta den frem og fikle med når man føler behov for det. Det er lett å avskrive ting som blir veldig populære, men det også viktig å vite at det er stort sett sånn at ting blir populære av en grunn. Sånn var det helt klart med fidget toys, uansett om man bruker det for å få bukt med uro, eller fordi det rett og slett er gøy. 

Stress ned i hverdagen

For det finnes mange måter å få bukt med uro og stress i kroppen på, og det viktigste er at du finner en løsning som fungerer for nettopp deg. Det kan være gjennom å bruke ting som widget toys, eller meditere eller få litt mer plass i en travel hverdag. Det er mange tilganger til ting, men man skal ikke undervurdere enkle ting og løsninger som kan gjøre det litt lettere å sitte stille hvis man sliter veldig med det.

Det gjelder også for mange barn som blir rastløse, og da kan widget toys i mange tilfeller være en liten hverdagshelt. 

Flere nyheter