HOK Butikk

I Henie Onstad Kunstsenters egen butikk finner du et stort og variert utvalg av design- og gaveartikler. HOK butikk holder åpent i kunstsenterets åpningstider. Nettbutikken er alltid åpen.

I HOK butikk selges designprodukter og gaveartikler som alle er nøye utvalgt. Vi legger vekt på at sortimentet skal bestå av varer med gjennomgående høy kvalitet. Utvalget av god, norsk design vokser stadig, men du finner fortsatt både klassikere og nyere nordisk design i vår butikk. Her kan du også plukke med deg kunstbøker og små ting du kanskje ikke viste at du trengte.

Årskort - HOK klubb

Årskort - HOK klubb

Gratis inngang for deg og en venn. Se flere fordeler her

Overnatting på Henie Onstad Sanatorium

Overnatting på Henie Onstad Sanatorium

En unik mulighet til å bestille en overnatting i kunstverket Two Roaming Beds.

Skjerf: Vårnatt & seljekall

Skjerf: Vårnatt & seljekall

Skjerfet er er samarbeid mellom HOK og designer Kristine Vikse og produsert til utstillingen Nikolai Astrup - Norske Landskap

Vareutvalget speiler aktuelle trender, sesonger og utstillinger som vises. Hos oss kan du finne gaver til både store og små anledninger i ulike prisklasser. I butikken finner du også et stort utvalg av kvalitetsprodukter og kunstrelaterte bøker til både store og små barn.

I butikken finner du alle våre egne publikasjoner og utstillingskataloger. I tillegg selger vi en rekke egenproduserte produkter som magneter, postkort og plakater, samt musikk og film gitt ut på vårt eget platelabel Prisma Records. Velkommen!

Som medlem av HOK Klubb får du 10 % rabatt de fleste av butikkens varer ved fremvising av gyldig medlemskort.

Ta kontakt med HOK Butikk på tel. 67 80 48 80 eller hokbutikk@hok.no.